Flipp och flopp

Skrivet av Dianne Hjorth

Framme på Beaumont hotel. Men inte förrän efter visitering och NOGA undersökning av pass, med både speciallampa och lupp. Engelska passkontrollanter tycks vara MYCKET grundliga. Jag undrar helt stillsamt vad som hade hänt om mitt pass inte blivit godkänt???

Första förmiddagens övningar var en rad rappa och medryckande talare. Ibland är det nästan ofattbart att alla lyckas vara så energirika! Allt ackompagnerat av Carl från Lin i bästa discostil.

Men när 550 personers mobiler/surfplattor försöker få kontakt med det trådlösa nätverket för att använda Lins nya ”dating-verktyg-tjänst-app blev det lite kaos. Mer kaos än Lin-Carl räknat med.
DSC_0323

Det som skulle vara ett verktyg för att skapa en massa nya kontakter blev faktiskt lite av en flopp. Istället för att skapa kontakter stod ca 90% av oss 550 deltagare intensivt försjunkna i sin mobil för att försöka få kontakt med nätet istället för med människor! Det såg faktiskt ganska underligt ut med 550 personer till synes helt omedvetna om varandra, i sin iver att få kontakt med en likasinnad via mobilen! Vi som gav upp tog sedan till det analoga sättet att träffa nya bekantar, och det fungerar ju alldeles utmärkt eftersom vi alla var i samma rum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *