BETT 2015

BETT 2015 är igång och 24 representanter från Kalmarsunds gymnasieförbund är på plats. För att Skärmavbild 2015-01-21 kl. 17.48.48reflektera över sina erfarenheter  och dela med sig av dem har våra deltagare fått följande uppgifter:

  1. Under vistelsen i London: Skriv ett blogginlägg på max 200 ord och ta minst ett foto kopplat till din text. Text och bild kan vara kopplat till valfri dag och aktivitet under resan. Maila din text och foto, som är redo att publiceras, till någon av IKT-pedagogerna som kommer sammanställa inläggen och bilderna för att därefter publicera dem på www.iktpedagogerna.se under vistelsen i London.
  2. Efter eller i samband med resan: Tala in eller filma en reflektion (gärna tillsammans med någon annan) kring resan och dess aktiviteter, som du/ni även delar med de övriga deltagarna i Google Drive.
    T.ex: Vad har varit bra? Har du lärt dig något nytt? Har du knutit några nya kontakter? Vad har resan gett dig? Vad kommer du att ta med dig in i din yrkesroll?
  3. Efter resan: Du ska tillsammans med skolledning bestämma hur och när ni ska redovisa erfarenheter från den kompetensutveckling du varit med om.

Var med och följ våra deltagares tankar här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *