Innovationstemperatur

Skrivet av Stefan Regebro
Blev inspirerad av föreläsningarna under dagen där vi bl. a. fick se en bild av hur internet kan illustreras. Färgklustret  som presenterades fick mig att fundera över hur innovationstemperaturen hos oss som har förmånen att representera Kalmarsunds gymnasieförbund vid BETT 2015 kan gestaltas. (Se bild nedan).
Skärmavbild 2015-01-21 kl. 17.52.35De tankar, idéer och visioner som under dagen skapats i vårt delade nätverk här på BETT har nu nått den nivå att kopplingarna i vår hjärna börjar smälta.
Nu återstår att tänka ut hur vi kan förmedla den drivkraft, det engagemang och den nyfikenhet till förändring till alla fantastiska kollegor och medarbetare där hemma.
Återkommer inom kort med lite tankar gällande betyg och återkoppling av kunskapsnivå. Läste precis Troed Troedssons blogg där han skriver följande: Betyg är inte en mätmetod, det är ett protokoll för redovisning av det man mätt. Skulle man vilja ha mer mätning av hur det går för våra elever är det väl det man bör konstruera och föreslå, inte tidigare betyg i skolåren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *