Tack och hejdå – Digitala Coacher årskurs 3

Våra fantastiska Digitala Coacher är nu på väg att lämna oss och gå vidare efter sina studier i DC-tårtaKalmarsunds Gymnasieförbund. Vi önskar dem lycka till med allt de nu ska ta sig för och vi vill samtidigt rikta ett stort tack till dem för deras insatser när det gäller det arbete de utfört för att på olika sätt digitalisera skolan.
Vad är lämpligare än att i detta inlägg ge röst åt några av de DC som nu tackar för sig? Speciellt roligt är det att våra DC inte framför allt framhåller det tekniska som mest viktiga. De känner att det är andra värden som varit viktigare. Läs och ta del.

Lisa Madestam
Att vara DC har varit både väldigt roligt och nyttigt. Att hålla föreläsningar och instruera andra har gett bättre självförtroende och det kan man nu göra helt utan att vara nervös. Det har också varit kul att man ha fått vara med påverka hur de digitala hjälpmedlen ska användas samt diskutera hur problem ska lösas. Det bästa har varit att man själv kan bestämma hur aktiv man vill vara så det passar ens schema och att man får belöning för det man gör. Det enda jag ångrar är att jag inte var mer aktiv

Lisa Eriksson
För mig har det varit superroligt och väldigt lärorikt att vara en del av de digitala coacherna. Jag har lärt mig väldigt mycket, bl a prata på ett mer säkert sätt inför folk. Det har också varit en härlig gemenskap bland alla coacherna. 🙂

Jonatan Börjesson
Det har varit kul att ha varit dc. Jag har lärt mig mycket som är bra att kunna om man arbetar med datorer, och vi har ju gjort spännande saker tillsammans. Hoppas fler vill bli Digitala Coacher nästa år.

Nathalie Paulsson
Till en början tyckte jag att det bara lät ”kul” och att det en bra merit som jag kunde tillföra mitt CV. Men det utvecklades. Det blev både intressant och lärorikt att vara DC. Jag har som person blivit mer utåtriktad och vågat ta för mig mer då jag har tvingat mig själv att stå framför stora grupper för att presentera vad jag har lärt mig från olika möten och utbildningar, men även fått en bredare kunskap om Macbooken och Google Drive som har underlättat mitt arbete i skolan.

Jennifer Bonér
Svårt att beskriva kort hur mina två år varit… Givande kanske är rätt ord. Eller spännande. Eller typ ett av de roligaste uppdragen jag haft under hela min skoltid. Så. Jäkla. Grymt. Har det varit. Träffat och lärt känna så himla mycket nya människor, samtidigt som jag har fått syssla med något jag brinner för – träffa människor och lära ut teknik.

Zanna Winblad
Min tid som DC har utvecklat mig mer än jag vågar tro och säga. Jag har utvecklats både personligt och socialt. Jag kan stå och prata inför en stor grupp och jag står för det jag tror på. Mina 2 år som DC de bästa någonsin. Ångrar inte en minut.

Edvin Åkerfeldt
Jag har kanske inte varit den mest aktiva Digitala Coachen men jag har fortfarande tyckt om att vara en del av det hela. Känslan av att hjälpa någon med ett tekniskt problem är helt underbar varje gång. Man känner att man har gjort en insats för att vidare utveckla det digitala området.

En reaktion på “Tack och hejdå – Digitala Coacher årskurs 3

  1. Pingback: IT i skolan skapar förutsättningar för ökat elevinflytande | Fleischer Kompetensutveckling ::: blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *