Rekrytering av Digitala Coacher

Vi har nu gått in i en ny rekryteringsfas av Digitala Coacher. Elever i årskurs ett och två har nu möjligheten att skicka in ansökan där de bland annat skriver varför de skulle passa bra till att bli DC. Vidare i ansökan kan man läsa att:

DC-affisch-gubbe

Vi söker dig som är intresserad av digitala verktyg och hur dessa används i din skolundervisning.
Du skall tycka att det är kul att träffa och hjälpa människor, samt kunna ta ansvar för de arbetsuppgifter du får.
Att vara Digital Coach kommer att innebära att du är med och utvecklar den digitala skolmiljön. Du kommer vara en resurs och en hjälpande hand för övriga elever på din skola. Du kommer även få utbildning och vara delaktig i en stor förändring på din skola. Vilket kommer vara en lärorik process och en merit. Det krävs att du tar ansvar för dina egna studier och bedriver dessa på ett tillfredsställande sätt bredvid din roll som Digital Coach.

Google Formulär blir för oss IKT-pedagoger ett fantastiskt smidigt verktyg att använda vid denna typ av ansökan. Det är lätt att samarbete i och det sammanställer svaren på ett tydligt sätt.

De Digitala Coacher som vi redan har igång har gjort mycket goda insatser och nu vill vi fortsätta att stärka denna del av vår verksamhet. Elevers delaktighet vad gäller stöd och utveckling i undervisning med digitala verktyg är enormt viktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *