BETT2016 – Första intrycken

av Annika Lund-Persson

IMG_1894Gårdagen började tidigt i ett snöklätt Göteborg. Försenade lyfte vi mot Gatwick, London, där vi möttes av ett vårlikt solsken. Under dagen som gått har jag imponerats av organisationen runt vår resa. Den är väldigt välplanerad.
Efter att ha lämnat vårt bagage på hotellet gick vi mot Truman Brewery där vi skulle börja med att lyssna på sju kortföreläsningar à 20 minuter. Temat för resan är Don´t try – do! Jag hade i ärlighetens namn inte reflekterat över den rubriken men den klarnade under eftermiddagen. Var inte rädd för att pröva och göra fel – det är OK och det kan till och med vara bra att inte lyckas direkt, som en av föreläsarna sa. Om vi inte försöker och misslyckas så vet vi kanske inte ens att vi har försökt. Jag tänker att om vi är fler som vågar försöka så kan det ske stora förändringar. Med dessa tankar och efter en mycket skön promenad över Tower Bridge somnade jag sött.
Temat som jag har valt idag är Vision och innovation vilket bör gå hand i hand med huvudtemat. Jag är lite konfunderad då det bara är jag, bland arton från Kalmar som har valt detta tema. Det ska bli väldigt intressant att undersöka varför.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *