Mina intryck BETT 2015

Skrivet av Helena Swahn Håkansson

Dag 1
Över 550 personer samlas för att under ett antal dagar nätverka under BETT mässan. Jag känner image1positivitet hos alla och när jag sätter mig bredvid en av deltagarna börjar vi genast konversera med varandra. En känsla av engagemang, intresse, upplevelser strömmar genom mitt hjärta och jag känner att det här är något jag absolut inte vill missa.
Dag 2
En buss tar mig in till centrala London genom en kall morgon. Vi får en uppgift att sätta oss bredvid en främmande person och vi får en timma på oss att lära känna varandra. Vårt slutmål är ” Churchills  War Roms” och för en historiker är detta ”mumma” Väl framme blir vi utplacerade vid olika bord och vår uppgift denna dag är att via ett samarbete komma fram till olika principer för ett kraftfullt ledarskap i nätverkssamhället. Att sitta i rummen där exekutiva beslut fattades under krigstid och samtidigt diskutera skolans framtid känns som något stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *