“Allting är rätt utom det som är fel”

Av Marianne Stahl

IMG_0386 (1)

Under de dagar jag varit här i London har jag fått med mig en hel bank av klämkäcka citat från de personer jag lyssnat på. “Allting är rätt utom det som är fel” sa Lins utvecklingschef, Karl Alfredsson, när vi i grupp skulle skapa en symbol för innovation på 10 minuter. Efter vi gjort detta konstaterar han att “Med energi, kraft, kärlek och tejp kommer man otroligt långt.” Så fort Karl Alfredsson pratar så hör man hans entusiasm kring vilka möjligheter det finns. Att ingenting är omöjligt, att man bara ska köra på. Som temat för bett 2016, Dont try, do!

Även nästa föreläsare, Evan Macintosh (grundare och VD, NoTosch), menar att det är lätt att ha idéer, men att det är viktigt att också genomföra dem. Hur många har inte tänkt att skriva en bok, men hur många gör det verkligen?
Och som Jens Jording, områdeschef för en gymnasieskola, sa kring vilka mindsets vi sätter upp: “Det kan lika gärna gå bra!”

Ja, jag tänker att det är så det är. Det är viktigt att testa nya vägar, för att veta vad som blir rätt så behöver det ibland gå fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *